(VIDEO) Leicester nadigrao West Ham: Pogledajte kakav je jeftin pogodak, s više od 20 metara primio, Bilićev vratar

Facebook: Leicester City Football Club (Official)

Bilićeva momčad ponovo je pokleknula i može se reći kako su Čekičari ponovo u velikoj krizi.

U 29. kolu engleskog Premiershipa West Ham je poražen kod kuće s 3:2 od aktualnog prvaka Leicestera. Bilićeva momčad ponovo je pokleknula i može se reći kako su Čekičari ponovo u velikoj krizi.

Loše je bilo od samog početka, već u petoj minuti Riyad Mahrez je probio mrežu. Primio je odlično dodavanje Vardyja i uputio gotovo bezopasan udarac prema golu s kojih 25 metara, ali vratar West Hama loše je reagirao i lopta je ušla u gol. Očajna reakcija Randolpha. Agonija se nastavila samo dvije minute kasnije kada je obranu West Hama lukavo prebacio Albrighton, a Huth je dobro reagirao glavom i već je bilo 2:0.

U 20. minuti West Ham jeuspio smanjiti preko Lanzinija, Argentinac je odlično izveo slobodnjak i zavrnuo je loptu u lijeve rašlje.

Leicester nije dozvolio West Hamu da se približi. Vardy je u 38. minuti naletio na odbijanac unutar šesnaesterca i zakucao loptu u mrežu Randolpha.

U nastavku je West Ham uspio smanjiti na 3:2, Carroll je u 63. minuti asistirao glavom za Ayewa koji također glavom sprema loptu u gol. West Ham je do kraja utakmica grizao, ali nisu uspjeli poravnati rezultat.




—– by AllReplayGoals

U ostalim ogledima, Everton je rastočio Hull s 4:0 golovima Calvert-Lewina u devetoj minuti, Valencije u 78. minuti i dvama golovima Romelua Lukakua u sudačkoj nadoknadi drugog dijela.


everton 4-0 Hull city by AllReplayGoals

Crystal Palace je svladao Watfrod pogotkom njihovog igrača, Troy Deeney zabio si je autogol u 68. minuti.

Chelsea je uz malo muke svladao Stoke i tako se zacementirao na vrhu ljestvice. Londonski plavi slavili su s 2:1 u gostima, a strijelci za pobjedu bili su Willian u 13. minuti i Cahill u 87. Pogodak za domaće zabio je Walters iz penala u 38. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=cF6obM5otOg

Sunderland i Burnley odigrali su 0:0, a Arsenal je ranije izgubio od WBA s 3:1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI