(VIDEO) Lazio demolirao Romu u gradskom derbiju, Milan posrnuo kod Crotonea, Fiorentina doživjela debakl na Siciliji

Bila je to uvjerljiva partija 'biancocelestija', a sve je krenulo u 12. minuti kada je Milinković-Savić poslužio Keitu koji zabija za 1:0.

U 34. kolu talijanske Serie A Lazio je u gradskom derbiju, kao gost, svladao Romu s 3:1. Bila je to uvjerljiva partija ‘biancocelestija’, a sve je krenulo u 12. minuti kada je Milinković-Savić poslužio Keitu koji zabija za 1:0.

De Rossi je uspio poravnati nešto prije poluvremena iz penala, ali već u 50. minuti Dušan Basta zabija za 2:1. Dugo su se momčadi nadigravale, ali na kraju je Lazio došao do trećeg gola, zabio je opet Keita na asistenciju Lulića u 85. minuti. Do kraje je Romin igrač Rudiger još dobio crveni karton.


AS Roma 1-3 Lazio – All Goals & Highlights – 30… by for4vd

Bologna je nadigrala Udinese s 4:0. Već u drugoj minuti Destro je zabio za vodstvo, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Taider povisuje na 2:0. Destro je ponovo bio strijelac u 59. minuti, a Danilo autogolom donosi konačan rezultat.

Cagliari je svladao Pescaru s 1:0, strijelac je bio Joao Pedro u 23. minuti. Sassuolo je pak pobijedio Empoli s 3:1 u gostima, za domaćina je zabio Pucciarelli iz penala u 24′, a za goste Peluso (20′), Matri (34′) i Duncan (57′).



Genoa našeg Ivana Jurića poražena je kod kuće s 2:1 od Chieva. Genoa je imala penal u 36. minuti, ali je Simeone bio neprecizan. Pandev ipak dovodi domaće u vodstvo u 43. minuti, ali onda u 60′ i 70′ minuti Bastien i Birsa organiziraju preokret.

Palermo je neočekivano svladao Fiorentinu. Sicilijanci su na svojem travnjaku s 2:0 svladali Viole, a strijelci su bili Diamanti u 32′ i Aleesami u 90. minuti.

Crotone je iznenadio Milan i uzeo bod u utakmici koja je završila nerješeno 1:1. Prvi su zabili domaćini u osmoj minuti preko Trotte, a poravnao je za Milan, Paletta u 50. minuti. Pašalić nije ulazio.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI