(VIDEO) Kalinić zabio u pobjedi Milana kod Chieva, Napoli opet do sva tri boda

screenshot

Milan je nakon četiri susreta bez pobjede napokon pronašao žrtvu. Na gostovanju kod Chieva slavio je 4-1. Strijelci za goste bili su Suso (36), Boštjan Cesar (42-ag), Hakan Calhanoglu (55) i naš Nikola Kalinić (64) koji je igrao do 81. minute

Nogometaši Napolija, Juventusa, Rome, Lazija i Milana upisali su pobjede u susretima 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Napoli je na gostovanju pobijedio Genou Ivana Jurića 3-2 upisavši devetu pobjedu ove sezone. Domaćin je poveo u 4. minuti golom Adela Taarabta, međutim Napoli je okrenuo rezultat golovima Driesa Mertensa (14, 30, 62). Armando Izzo je u 76. minuti smanjio na 3-2, ali Genoa više nije imala snage i za treći gol. Marko Rog je za goste zaigrao od 71. minute, dok Petar Brlek nije nastupio za Genou.

Juventus je rutinski stigao do pobjede protiv SPAL-a 4-1 premda su gosti u jednom trenutku zaprijetili smanjivši na 2-1. Golove za Juve zabili su Filippo Bernardeschi (14), Paulo Dybala (22), Gonzalo Higuain (67) i Juan Cuadrado (70), dok je strijelac za goste bio Alberto Paloschi (34). Mario Mandžukić odrađuje kaznu zbog isključenja u prošlom kolu, dok je Marko Pjaca još uvijek izvan stroja.

Milan je nakon četiri susreta bez pobjede napokon pronašao žrtvu. Na gostovanju kod Chieva slavio je 4-1. Strijelci za goste bili su Suso (36), Boštjan Cesar (42-ag), Hakan Calhanoglu (55) i naš Nikola Kalinić (64) koji je igrao do 81. minute. Za Chievo je zabio Valter Birsa (62).

Roma je teškom mukom porazila Crotone 1-0 golom Diega Perottija (10-11m). Ante Budimir je igrao cijeli susret za goste.



Fiorentina je lakše nego što se očekivala pobijedila Torino 3-0. Golove za ‘viole’ zabili su Marco Benassi (29), Giovanni Simeone (66) i Khouma Babacar (75-11m). Gosti su od 74. minute igrali bez isključenog Antonia Barrece. Milan Badelj je igrao cijeli susret za ‘viole’.

Lazio je na gostovanju pobijedio Bolognu 2-1. Za goste su zabili Sergej Milinković-Savić (4) i Senad Lulić (28), a za Bolognu je gol postigao Lulić u 50. minuti u vlastitu mrežu. Ivan Vargić nije branio za Lazio, niti je Bruno Petković nastupio za domaći sastav.

Udinese je na gostovanju pobijedio Sassuolo 1-0 golom Antonin Barak na asistenciju Stipe Perice koji je igrao do 51. minute. Andrija Balić nije nastupio za goste.

Na ljestvici vodi Napoli sa 28 bodova, Inter ima 26, a Juventus i Lazio po 25 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI