(VIDEO) IPAK NIŠTA OD ‘METLE’: LeBron James predvodio Cleveland do prve pobjede u finalu i srušio rekord Magic Johnsona

Cavaliers je na svojem parketu došao do visoke pobjede 137:116 od čega su uspjeli ubaciti čak 24 trice.

Golden State ipak nije kreirao još jednu ‘metlu’. Cleveland je konačno uspio pobijediti Warriors u četvrtoj utakmici NBA finala i sada je, baš kao i prošle godine, 3:1 u finalnoj seriji. Cavaliers je na svojem parketu došao do visoke pobjede 137:116 od čega su uspjeli ubaciti čak 24 trice.

Prvo ime utakmice bio je LeBron James koji je upisao ‘triple-double’ s 31 poenom, deset skokova i 11 asistencija. Bio mu je to ujedno deveti ‘triple-double’ u NBA finalima i time je srušio rekord Magica Johnsona.

Osim Jamesa, izvrsno je odigrao Kyrie Irving koji je upisao sjajnih 40 poena dok je Kevin Love ostvario učinak od 23 poena, a svakako valja naglasiti kako je ovo bila jedna od najboljih napadačkih izvedba Clevelanda ove sezone. Golden State im zaista nije mogao parirati, a vjerojatno su i oni zasićeni nakon što su rasturili u prvih 15 utakmica doigravanja.

Kod Golden Statea najefikasniji je bio Kevin Durant koji je ubacio 35 poena, a razočarao je Steph Curry koji je ubacio svega 14 poena, a iz igre je gađao 4/13.

Peta utakmica igra se u Oaklandu u ponedjeljak.



https://www.youtube.com/watch?v=SKDtcZiiJzY

Facebook Comments

Loading...
DIJELI