(VIDEO) ‘Igore, koliko te plaćaju’? Bijesni navijači dočekali Tudora pred autobusom, jedan se pokušao fizički obračunati!

Facebook: Karabuspor (Official)

Nekolicina njih dočekala je Tudora na izlasku iz klupskih prostorija, odnosno, pri ukrvavanju u autobus, a jedan je navijač čak fizički krenuo na njega.

Hrvatski strateg, Igor Tudor, oprostio se od svojih, sada već bivših, igrača iz Karabukspora i krenuo je prema novoj avanturi na klupi ligaškog rivala Galatasaraya. Službeni potpis čeka se sutra iza 15 sati, a predsjednik Karabukspora već je izrazio silno negodovanje zbog “krađe” trenera.

“Sve sam doznao iz medija, ako su ti napisi točni onda je sve neetično. Tudora i Galatasaray može biti sram. Ako je to istina, Tudor nas je izdao uoči susreta protiv Antalyaspora, ima trening danas u 19 sati. Mi ćemo se sigurno žaliti Turskom nogometnom savezu na Galatasaray”, grmio je u utorak Hikmet Ferudun Tankut, predsjednik Karabukspora.

Ipak, ova situacija još je teže pala navijačima koji su ga počeli idolizirati zbog njegovog uspjeha s momčadi Karabukspora. Nekolicina njih dočekala je Tudora na izlasku iz klupskih prostorija, odnosno, pri ukrvavanju u autobus, a jedan je navijač čak fizički krenuo na njega. Srećom, tu su bili zaštitari koji su spriječili bijesne navijače u njihovom naumu, ali uvrede su i dalje pljuštale.

“Igore, koliko te plaćaju”? Vikao je tako ljutiti navijač dok je Tudor ulazio u autobus i onda nastavio vrijeđati.

https://www.youtube.com/watch?v=rPBwWGGVL24



Facebook Comments

Loading...
DIJELI