(VIDEO) HEZONJA UNIŠTIO LEBRONA: Najbolji košarkaš današnjice nemoćan pred Hrvatom

screenshot

King James ovog puta nije imao šanse

Mario Hezonja je u formi života, a samo dan nakon što je bio najbolji strijelac na utakmici za pobjedu Orlanda kod Miamija, odigrao je odlično protiv aktualnog viceprvaka Clevelanda. Magic je utakmicu dobio 116:98, a vodio ih je Jonathan Simmons, koji je zabio 34 poena.

Hezonja je ovog puta upisao duplo manje pogodaka od utakmice na kojoj je bio prvi strijelac, njih deset  (iz igre 4/9, trice 2/5) uz šest skokova i dvije asistencije. Ipak, Hezonja je zablistao na jednom drugom teritoriju, odnosno u izravnom dvoboju protiv najboljeg košarkaša svijeta, LeBrona Jamesa.

Hrvat je zabljesnuo odmah na početku utakmice kada je uhvatio loptu u kutu, na polovici vlastite momčadi, te se sjurio pod suparnički koš, gdje ga je čekao King James. Hezonja je trznuo gromadu, “zakucao” se u njega i pucao.

Malo je reći da je 115 kilograma težak  i 11 godina stariji LeBron bio iznenađen, on se od Hezonje samo odbio.

Nakon ovog spektakla, Hezonja je Jamesa nadmudrio i asistencijom. LeBron i Tristan Thompson namjerili su se na njega, a on je od poda dodao Biyombi, koji je zabio zahvaljujući njemu.



Na Hezonju su išla dvojica i u drugoj četvrtini, ovog puta LeBron u kombinaciji s Dwayneom Wadeom, al i njih se uspio otarasiti i zabiti.

https://www.youtube.com/watch?v=H2B-u0_XVT0

Facebook Comments

Loading...
DIJELI