(VIDEO) Furiozna Rijeka „rasturila“ Austriju Beč

screenshot

U prvome dijelu dva puta je zabio Gavranović, Austrija je smanjila u zadnjoj minuti golom Holzhausera

Sjajna je bila naša Rijeka u Beču, u furioznom nastupu pomela je Austriju s 3-1 (2-0) i tako produžila nadu za europsko proljeće. U prvome dijelu dva puta je zabio Gavranović, Austrija je smanjila u zadnjoj minuti golom Holzhausera, no veselje  i nada Austrije nije potrajala, u nadoknadi je za 3-1 strijelac bio Kvržić.

Rijeka je odigrala sjajno prvo poluvrijeme, rastavila Austriju na jednostavne dijelove, postigla dva zgoditka u utakmicu posve odvela prema željenom smjeru. Nije utakmici pristupila obrambeno, odmah je tražila situacije u napadu i takav pristup se ubrzo isplatio.

U 21. minuti sjajna akcija Rijeke, Maleš je prebacio na desnu strano do Acostyja koji je fino našao nesebičnog Bradarića koju je loptu pustio do Gavranovića, posve samog koji ne griješi… Kekova momčad je povela 1-0.

Samo desetak minuta kasnije evo i novog gola Rijeke, Acosty je sjajno prošao kroz obranu, spremao se na šut, kad je naletio Gavranović, „uzeo” muudarac i pogodio za 2-0. Austrije nije bilo na terenu.

U nastavku se Rijeka trudila smiriti igru, eliminirati sve potencijalno opasne situacije, bez rizika privesti utakmicu prema završetku.



Pritisak Austrije povećavao se s vremenom, a u 70. minuti udarcem iz daljine Tajouri uzdrmao je vratnicu. Rijeka se posve povukla, pokušavala prijetiti protuudarima. I bilo je tu sjajnih pokušaja i nevjerojatno je da Rijeka nije postigla i treći pogodak…

Austrija se svojski trudila naštetiti Rijeci koja ipak nije uspjela obraniti svoja vrata, glavom je u zadnjoj minuti gol dao Holzhauser, lopta je kroz ruke prošla vrataru Slugi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI