VIDEO: Fenomenalni Modrić izvozao igrače MU-a, najgore prošao Belgijanac

screenshot

Iako je odigrao samo prvih 45 minuta, najbolji hrvatski reprezentativac s nekoliko je fantastičnih poteza podigao publiku na noge

U nedeljnoj pripremnoj utakmici protiv Machester Uniteda Luka Modrić je pokazao da je itekako zaslužio broj 10 na Realovom dresu.

Iako je odigrao samo prvih 45 minuta, najbolji hrvatski reprezentativac s nekoliko je fantastičnih poteza podigao publiku na noge i pokazao zašto je jedan od glavnih uzdanica Zidanove momčadi.
Posebno je za oko zapela minijatura kojom se oslobodio Beglijanca Fellainija nakon koje je idealno posalo loptu na pet metara od gola, ali se tamo nažalost po „kraljeve“ nitko nije nalazio. Inače, Fellaini je vrlo čvrst igrač, solidan u obrani, često se vraća duboko u svoju polovicu kako bi pomogao suigračima u obrambenim zadacima. A Modrić ga je prošao kao da se radi o amateru.

Modrić je u drugom poluvremenu mjesto prepustio nasljedniku Mateu Kovačiću i ostalim mlađim kolegama, a svoje vještine ponovo će pokazivati protiv Manchester Cityja u četvrtak kao i u nedjelju protiv Barcelone.

Što se tiče same utakmice odigrana je na Levis stadionu u Santa Clari, a završila je pobjedom MU-a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

https://www.youtube.com/watch?v=uC-fjzyaRm4



Facebook Comments

Loading...
DIJELI