(VIDEO) City dominantan i uvjerljiv kod Basela, lako do 4-0

Gosti su kirurškom preciznošću koristili svaku pukotinu u obrani Basela, koji se pokušao aktivno braniti i prijetiti iz kontranapada

U drugom susretu osmine finala Lige prvaka nije bilo neizvjesnosti i Manchester City je sve dvojbe oko putnika u četvrtfinale riješio u prvom susretu pobijedio Basel u gostima 4-0. Dva pogotka za vodeću momčad engleskog prvenstva postigao je njemački reprezentativac Ilkay Gundogan (14, 53), a po jedan Portugalac Bernardo Silva (18) i Argentinac Sergio Kun Aguero (23).

Gosti su kirurškom preciznošću koristili svaku pukotinu u obrani Basela, koji se pokušao aktivno braniti i prijetiti iz kontranapada. No, kad bi im i pošlo za rukom organizirati protuudar, u realizaciji nisu imali dovoljno mirnoće, za razliku od gostiju. Uzvrat je 7. ožujka u Manchesteru.

U srijedu će snage odmjeriti Real Madrid i PSG, te Porto i Liverpool. Preostale utakmice osmine finala na rasporedu su idućeg tjedna. U utorak, 20. veljače sastaju se Bayern Munchen – Bešiktaš, te Chelsea – Barcelona, a dan kasnije Šahtar – Roma i Sevilla – Manchester United.

https://www.youtube.com/watch?v=sTL-iwaBdiI

Facebook Comments



Loading...
DIJELI