(VIDEO) Barcelona se zamalo osramotila protiv ‘fenjeraša’, Enrique nakon utakmice iznenadio izjavama

Facebook: Leo Messi (Official)

Pretpostavljalo se kako će Barcelona iskaliti bijes nakon teškog poraza od PSG-a u Ligi prvaka na slabašnom Leganesu, ali to se nije dogodilo.

U 23. kolu španjolskog prvenstva, Barcelona je svladala 17. momčad prvenstva, Leganes, s 2:1 i to teškom mukom. Pretpostavljalo se kako će Barcelona iskaliti bijes nakon teškog poraza od PSG-a u Ligi prvaka na slabašnom Leganesu, ali to se nije dogodilo.

Messi je odmah na startu, u četvrtoj minuti, pogodio za rano vodstvo na asistenciju Suaraza. Činilo se kako će Barcelona lako do visoke pobjede, ali Leganes se odlično držao i na kraju poravnao u 71. minuti preko Unaija Lopeza. Barceloni je prijetila nova katastrofa, ali onda su penalom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela ipak poveli. Neymar je iznudio jedanaesterac, a Messi je zabio.

Leganes se gotovo cijelu utakmicu branio, ali nije da nisu prijetili, štoviše imali su isti broj udaraca u okvir gola kao Barcelona, šest, a udarci prema vratima nisu pretjerano išli na Barcinu stranu, završilo je 13:11. No, Ter Stegen je dobro branio. Spomenimo kako je Enrique pustio Rakitića da igra cijelu utakmicu, ali nije ostvario zapažen učinak.

https://www.youtube.com/watch?v=cborUMDK0GM

Trener Luis Enrique nakon utakmice obrušio se na navijače koji su zviždali zbog loše igre svoje momčadi, a komentirao ih je i Ter Stegen.



“Ne razumijem ih. Mi smo na terenu davali sve od sebe, trebali bi nas podržavati u tim utakmicama, kao i u teškim trenucima kao što je bilo ovaj tjedan nakon poraza od PSG-a. Nama treba domaća publika koja nas podržava”, kazao je vratar Barcelone, a nadovezao se Enrique.

“Nema mi smisla da ti amateri zvižde igračima. Pa svatko može pokazivati svoje negodovanje, neka kritiziraju mene ja sam trener i ja donosim odluke, ali igrači trebaju potporu. Teško im je igrati i bez njihova zviždanje”, kazao je trener Enrique.

Jedna od glavnih tema nakon utakmice bila je da Messi nije slavio gol. “Leo nije slavio gol? Ne znam, nisam vidio i ja nisam osoba koju to trebate pitati”, veli Enrique.

Iako je Leganes, 17. momčad prvenstva, što se tiče statistike udaraca prema golu i u okvir, bio ravnopravan Barceloni, trener tvrdi: “U usporedbi s nastupom protiv PSG-a, bili smo bolji u svemu i to puno bolji. Da, ne igramo više tako dobro i nemamo više toliko šansi, ali bilo je bolje nego u Parizi, premda mnogi to ne vide”.

Pomalo je to čudna tvrdnja trenera Enriquea, ali onda je nastavio s komentiranjem utakmice s PSG-om. “Što se tiče momčadskog duha i pretrčanih metara, utakmica u Parizu bila je sjajna. Nisam vidio bolji pristup u prošlim sezonama”, tvrdi Enrique.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI