(VIDEO) BABO ODUŠEVIO U POBJEDI INDIANE: Pogledajte zakucavanje kojim je digao publiku na noge

screenshot

Bogdanović je odigrao 37 minuta i u tom je vremenu zabio 17 koševa sa šutom 6/13 i trice 2/2, uz dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu

Indiana Pacers su sinoć pobijedili Chicago Bullse sa 98-96 iako su gotovo cijelu večer zaostajali, a Bojan Bogdanović je za slavlje svoje momčadi zabio 17 koševa.

Najveći zaostatak Indiane na utakmici iznosio je 17 koševa, a u zadnjoj su gubili 16 prije nego su počeli stizati Chicago. Zahvaljujući seriji od 13-2 smanjili su zaostatak na dva koša nešto manje od tri minute prije kraja.

Victor Oladipo je zabio tricu 30.1 sekundi prije kraja za prvo vodstvo Pacersa na utakmici. Lauri Markkanen je imao priliku za tricu za Chicago koja se odbila od ploče sa zvukom sirene za kraj.

Oladipo je bio najučinkovitiji igrače utakmice sa 27 pogodaka i osam skokova.Bo jan Bogdanović je odigrao 37 minuta i u tom je vremenu zabio 17 koševa sa šutom 6/13 i trice 2/2, uz dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Dunn je predvodio Bullse sa 18 pogodaka, šest skokova i isto toliko asistencija. Lopez je dodao 16 koševa i pet skokova.



Orlando Magic je sinoć u produžetku sa 110-106 svladao Atlanta Hawkse.

D.J. Augustin je zabio tricu za izjednačenje 6,2 sekudne prije kraja nakon asistencije Nikole Vučevića koji je utakmicu završio sa 22 koša, 16 skokova, četiri asistencije, četiri bloka i dvije ukradene lopte. Najbolji strijelac Orlanda bio je Evan Fournier koji je postigao 27 pogodaka. Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Najbolji kod Atlante bio je Dennis Schroeder sa 26 pogodaka.

Cleveland Cavaliers su upisali i 13. pobjedu zaredom, sa 101-95 su svladali Sacramento Kingse.
LeBron James je bio najbolji strijelac utakmice sa 32 pogotka uz 11 skokova i devet asistencija. Kevin Love je upisao svoj 17. double-double sezone sa 18 koševa i 13 skokova. Ante Žižić nije ulazio u igru.

Zach Randolph je predvodio Sacramento sa 18 pogodaka.

Golden State Warriors su, iako bez Stephena Curryja, lako svladali Charlotte Hornetse sa 101-87. Predvodio ih je raspoloženi Kevin Durant sa 35 pogodaka, dok je Klay Thomspon ubacio 22.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI