(VIDEO) ATRAKTIVNO DODAVANJE I BRUTALNO ZAKUCAVANJE: Šarić odigrao ‘lošu’ utakmicu, ali je oduševio potezima

Premda bi se kod nekih drugih hrvatskih košarkaša zadovoljili njegovim učinkom protiv Miamija, u Šarićevom slučaju to nije bilo dovoljno dobro.

Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, jedan je od najboljih košarkaša Philadelphije ove sezone, ali protiv Miamija nije baš briljirao. Sixers je poražen kod Heata sa visokih 125:98, a Šarić je ponovo zaigrao u početnoj petorici. Premda bi se kod nekih drugih hrvatskih košarkaša zadovoljili njegovim učinkom protiv Miamija, u Šarićevom slučaju to nije bilo dovoljno dobro.

U 28 minuta na parketu ubacio je svega deset koševa uz loš šut iz igre, 4/12 i šest skokova te dvije asistencije. Šarić je do sada ostvarivao solidan učinak, štoviše u posljednjih nekoliko utakmica ubaciovao je oko 20 pa i više koševa, a kako je trenutno jedan od glavnih kandidata za ‘rookieja’ godine, ovaj je nastup bio ispod razine.

Ipak, čak i u lošoj partiji, Šarić je uspio zabljesnuti u dvjema akcijama. Sjajno je dodao Timotheju Luwawu-Cabarrotu, ali Francuz se spetljao i loše završio akciju.

 

Isto tako, Šarić je izveo jedno brutalno zakucavanje, uzeo je loptu pod svojim košem i projurio terenom te na kraju zakucao jednom rukom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI