Uprkos crnim prognozama Ibrahimović se vraća u Manchester United

Facebook: Manchester United

Ibrahimoviću su liječnici nakon puknuća križnih ligamenata desnog koljena prognozirali oporavak od devet do 12 mjeseci

Sve je izglednije da će se 35-godišnja švedska nogometna legenda Zlatan Ibrahimović uskoro ponovno priključiti Manchester Unitedu, čiji je bio član u trenutku kad se ozlijedio na utakmici Europa lige protiv Anderlechta, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Ibrahimoviću su liječnici nakon puknuća križnih ligamenata desnog koljena prognozirali oporavak od devet do 12 mjeseci, a Šveđanin je u nedjelju navečer na svom twitter profilu objavio video koji ga prikazuje kako izvodi prednje i stražnje kružne udarce u boksačku vreću i to ozlijeđenom desnom nogom. Uz taj je video Zlatan napisao i poruku: “koje koljeno”, jasno dajući do znanja da je spreman za skori povratak na travnjak i to samo četiri mjeseca nakon teške ozljede, za koju su mnogi mislili da će značiti i kraj njegove profesionalne karijere.

U međuvremenu, Manchester United je pod vodstvom Josea Mourinha prošle sezone osvojio Europa ligu, što je i prvi europski naslov u bogatoj biografiji Zlatana Ibrahimovića. U ljetnom prijelaznom roku u klub je stigao Romelu Lukaku iz Evertona, a u obrnutom smjeru se svom matičnom klubu vratio Wayne Rooney.

United je u prvenstvo ušao s dvije uvjerljive pobjede od 4-0 nad West Hamom i Swanseajem. No, “crveni vragovi” će uz igranje u Ligi prvaka imati vrlo zgusnut raspored pa im igrač Ibrahimovićevog iskustva i kvalitete sigurno neće biti beskorisni višak.

Prema pisanju jednog dijela britanskih medija Ibrahimović će se u Manchester vratiti u zimskom prijelaznom roku, dok oni optimističniji tvrde da je samo pitanje trenutka kad će se s Old Trafforda oglasiti s priopćenjem u kojem će se pohvaliti kako su sa Zlatanom Ibrahimovićem potpisali novi ugovor.



Do kraja ljetnog prijelaznog roka za engleske klubove ostalo je još deset dana.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI