TORCIDA SVJETSKI SPUSTILA VETERANIMA: Navijači žestoko osudili ispad Vilsona Džonija: ‘Znamo zašto ste nervozni’!

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Džoni je 'niskim udarcima' vrijeđao predsjednika Hajduka, Ivana Kosa i to zato što ih, kako tvrde, nije odmah pozdravio, a o svemu se očitovao i Klub navijača Torcide.

Nakon što je u javnost dospjela priča o negativnoj atmosferi s ‘Bile noći’ za koju je zaslužan cijenjeni bivši Hajdukov nogometaš, Vilson Džoni, oglasila se i Torcida. Džoni je ‘niskim udarcima’ vrijeđao predsjednika Hajduka, Ivana Kosa i to zato što ih, kako tvrde, nije odmah pozdravio, a o svemu se očitovao i Klub navijača Torcide. Oštro su osudili, kako kažu, samoprozvanu legendu kluba, Džonija i poslalo žestoku poruku Udruzi veterana.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“KNH Torcida Split najoštrije osuđuje ispad Vilsona Džonija.

Ako se stavi na stranu da je tituliranje samih sebe „legendama“ pokazatelj dubokog psihičkog problema, ti ljudi koji sada galame nakon što su 20-ak godina šutili, su često i sami bili sudionici najvećih nepravilnosti u klubu, koje su dovele gotovo do stečaja Hajduka. Dio njih pasivnim promatranjem kriminala, a većina i aktivnim sudjelovanjem u čerupanju kluba; besplatna putovanja, besplatne karte, dnevnice i ogromne količine jela i alkohola, a sve na račun kluba, bile su povlastice pojedinih „legendi“. Danas ih više nemaju, pa je i razumljivo čemu nervoza. U ime svih navijača Hajduka pozivamo pojedine bivše igrače da prestanu očekivati da će klub biti njihova krčma do smrti te sramotiti Hajduk! Posebno upozoravamo da se nitko u svojim budalaštinama nema pravo pozivati na Torcidu, jer će zbog toga snositi sve pravne posljedice”, poručili su navijači.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI