Tevez šokirao Kineze priznanjem: Plaćaju ga 38 milijuna eura po sezoni, a on im ovako vraća

Twitter

U naponu snage odlučio se vratiti u Argentinu, u svoj matični klub Boca Juniors, rekavši kako će tamo završiti karijeru i kako mu novac nije motivacija. No, promijenio je ploču.

Proslavljeni argentinski nogometaš, Carlos Tevez, obavio je nedavno transfer u Kinu koji mu je donio ugovor vrijedan 38 milijuna eura po sezoni. Kupio ga je kineski klub Shenhua i učinio ga najplaćenijim nogometašem na svijetu, ali on ih baš i nije oduševio ponašanjem i izjavama.

“U Kinu sam otišao jer nisam bio dovoljno fizički pripremljen za argentinsku ligu”, bez pardona je izjavio argentinski napadač koji je slavu stekao igrama u Premiershipu i Serie A.

Tevez je napravio respektabilnu karijeru u Manchester Unitedu i Cityju, a ostavio je dobar dojam i u Italiji kada je igrao za Juventus. No, u naponu snage odlučio se vratiti u Argentinu, u svoj matični klub Boca Juniors, rekavši kako će tamo završiti karijeru i kako mu novac nije motivacija.

No, nije prošlo dugo, a Tevez je promijenio ploču i prihvatio je sumanutu ponudu iz Kine, ali još uvijek tvrdi da to nije napravio zbog novca. Ovo mu je najnoviji izgovor. “Moram biti sto posto pripremljen za svoju Bocu, to mi je najdraži klub. Zaključio sam da nisam na fizičkom maksimumu i zato sam prihvatio ponudu iz Kine. Realno, 38 milijuna se ne odbija”, kazao je Tevez.

“Imam 32 godine i osjećam da starim, Boca je moj klub i vratit ću se još jednom”, završava Tevez.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI