TAMNA STRANA IBRAHIMOVIĆA: Bivši suigrač otkrio kakav je Zlatan zapravo kao osoba

Zlatan Ibrahimović: Facebook(Official)

Ponabolji napadač današnjice, Ibrahimović, poznat je po osebunjom, pa i kontroverznom ponašanju, ponekad zna biti bahat i umišljen, odjeršit na riječima, ali rijetko kada se o njemu ružno govorilo.

Bivši reprezentativac i rekorder po broju nastupa za Švedsku, Anders Svensson, iznenađujuće je negativno govorio o svojem nekadašnjem suigraču iz nacionalne selekcije, Zlatanu Ibrahimoviću. Ponabolji napadač današnjice, Ibrahimović, poznat je po osebunjom, pa i kontroverznom ponašanju, ponekad zna biti bahat i umišljen, odjeršit na riječima, ali rijetko kada se o njemu ružno govorilo.

Ipak, Svensson, inače nogometaš sa 138 nastupa za Švedsku i bivši igrač Southamptona, Zlatana baš ne cijeni i nema lijepe riječi o njemu.

“Ne znam što bih vam o njemu rekao. Jedan dan je najbolji na svijetu, a drugi dan je potpuni idiot. Ja takvo ponašanje ne cijenim. Ibrahimović je znao maltretirati mlađe igrač i izazivati ih i to do samo kako bi vidio koliko daleko može ići i kako će mu oni odgovoriti. Nas starije suigrače nije dirao”, kazao je Svensson.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI