SVE ZBOG JEDNE ČESTITKE: Zvijezda Reala našla se na žestokom udaru navijača i poručila: ‘Umuknite, je*eni idioti’!

Instagram

Brazilska zvijezda madridske momčadi napravila je "karidnalnu grešku" čestitavši preko Instagrama rođendan sunarodnjaku i suigraču iz reprezentacije...

Jedna obična rođendanska čestitka napravila je skandal u Real Madridu. Brazilska zvijezda madridske momčadi, Marcelo, napravila je “karidnalnu grešku” čestitavši preko Instagrama rođendan sunarodnjaku i suigraču iz reprezentacije, Neymaru rođendan. Greška je bila ta što je Neymar igrač Barcelone, najljućeg rivala madridskog Reala.

Navijači su odmah uzeli na zub Marcela i zasuli ga uvredama, a da stvar bude još gora istoga dana je i Cristiano Ronaldo slavio rođendan. Marcelo je i njemu čestitiao, ali očito nije smio čestitati svojem sunarodnjaku iz Barcelone.

Na Marcelovu profilu navijači Reala počeli su ostavljati svakojake uvredljive poruke, a Brazilac im je kratko poručio: “Umuknite, je*eni idioti”. Možda navijačima i nije tako teško sjela rođendanska čestitka, ali teško će prožvakati činjenicu da ih je Marcelo nazvao “idiotima”.

 

  Magrin parabéns muitas felicidades Muita saúde muito amor e sucesso irmaozin Te amo!!! @neymarjr   Fotografiju objavljuje Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI