Šuker žestoko uzvratio Hajduku! Zbog naopako okrenute zastave HNS-a, dobili su jednu od najgorih kazni!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer, s utakmica 28. kola dobio je prijave službenih osoba s utakmica Hajduka i Lokomotive i Istre 1961 i Dinama.

Na utakmici Hajduk-Lokomotiva od strane domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona u periodu od 27.-69. minute zapaljeno je više od 50 raznih pirotehničkih naprava te nije na ispravan način izvršena obveza kluba domaćina iz članka 13. Propozicija natjecanja o postavljanju zastave HNS-a. Time je počinjen prekršaj iz članka 67. i 93. DP HNS-a pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 90.000 kuna”, objasnio je Klakočer.

To nije bila jedina kazna… “Pripadnici navijačke skupine Demoni na sjevernoj tribini stadiona na utakmici Istre 1961 i Dinama zapalili su sedam pirotehničkih naprava zbog čega NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 8.000 kuna”, obznanio je disciplinski sudac.

NK Istra 1961 mora platiti i kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (5 žutih kartona).

Podsjetimo, Hajduk je namjerno okrenuo zastavu HNS-a, a iz kluba su nam samo odovorili ovako…



Okrenuta zastava ima svoje značenje, to je službeni stav kluba. Eto”, odgovorio nam je tako glasnovogovrnik Hajduka, Ante Bilić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI