Stiže spas za Istru 1861? Poznati poduzetnik konačno dao ozbiljnu ponudu

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Krajnje je vrijeme, moraju djelovati brzo

Spas za Istru 1961 mogao bi ležati u kaštelanskom poduzetniku Slavku Gotovcu, koji se sastao s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem te mu dao konkretnu ponudu za kupnju prvoligaša u nevolji.

Igrači Istre 1961 već mjesecima nisu dobili plaće, rasipaju se posvuda i bježe gdje god da su bolji uvjeti, a u klubu očajnički traže investitora. Čini se da se on napokon pojavio, ali morat će djelovati brzo kako bi se prostali igrači mogli propremiti za nastavak sezone.

Gotovac bi zaista mogao biti njihov spasitelj, naime, ponudio je da će većinskom vlasniku, američkoj grupaciji koju predstavlja Michael Glover, platiti 300 tisuća dolara te da će odmah uplatiti i 1,5 milijuna eura potrebnih da se deblokira račun Istre 1961.

Mnogi investitori bili su zainteresirani za kupnju Istre, među njima i austrijska grupacija na čelu s Eduardom Brunnerom te još nekoliko stranih investitora, ali ništa nije realizirano. Pula se nada da je Gotovac taj koji misli ozbiljno.

Nadam se da će se to uskoro i potvrditi te da će nam napokon odblokirati račun. To je prvi korak koji moramo napraviti kako bismo se riješili arbitraže i mogli igrati bez straha od oduzimanja bodova. Ne znam hoćemo li to napraviti s novim vlasnikom ili na neki drugi način, ali znam da se maksimalno radi da se to riješi”, kazao je Darko Raić-Sudar, trener Istre 1961 za Novi list.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI