ŠTIMAC PODIVLJAO I OBJAVIO POPIS IZDAJNIKA: ‘Vratite petokraku na grb je*ala vas ona sve zajedno, nakon nje slijedi kokarda’

youtube

Burno je reagirao na vijest o smjeni Zorana Vulića

Igor Štimac, žestoki protivnik udruge Naš Hajduk, u utorak je burno reagirao na vijest o smjeni Zorana Vulića s mjesta trenera Hajduka. Najavio kako će razotkriti grobare Hajduka i one koji iz sjene vuku konce propasti kluba.

Danas je obećanje i održao te je na svom profilu objavio poduži status, u kojem je isprozivao mnoge. Prenosimo ga u cijelosti:

Evo vitezova bijelog stola!!!!!

  1. Ante Majić ( prvi saziv NO )
    2. Mate Kukavica ( DPH Zagreb )
    3. Danko Radaljac ( UO NH )
    4. Ante Šalinović ( NO )
    5. Slaven Marasović ( NO )
    6. Benjamin Perasović novi Mesi(ja)

Šalinović-Majić-Marasović će ostati upamćeni kao grobari nekad velikog kluba.

Majić kao genijalac koji je povezao ovo veličanstveno društvo i dao svoj obol kroz dubokoumne tekstove i PR pizdarije .



Marasović kao stručnjak za upravljanje, nadzor i veze sa DORH- om , kojem je Kos pred nosom popalio sve šta se stiglo, a posebno upamćen ostat će njegov govor ( koji na žalost nismo uspjeli čuti jer su mu isključili mikrofon ) na skupštini HNS-a.

Šalinović kao dokazani nogometni genijalac, čovjek rodjen za otkrivanje talenata, stručnjak za PR i kadroviranje, koji se elegantno otarasio ‘dosadnog’ Pavasovića i ‘tromog’ Brbića , koji je izmislio Marijanu Bošnjak koja će pripremiti teren Kosu i Branku da najkraćim mogućim ‘legalnim’ putem ‘pometu’ sve što stignu. Na odlasku će nam Šalinović objasniti da smo mi svi u k…u jer ovaj projekt mora ići naprijed sve dok ne uspije…pa makar trajalo 100 godina?!

Uz bok im dolaze dopredsjednik DPH Zagreb Mate Kukavica ( inače sudac općinskog suda u Zg ) i bivši tajnik DPH Zagreb a danas član UO NH Danko Radaljac ( novinar novog lista ili čega već ) koji su evo uspjeli konačno rješiti se Vulića kako bi njihov talentirani Gojun i njegov dečko Oreščanin uspostavili potpunu kontrolu nad strukom.
Kad već nisu uspjeli u prvom naletu nakon odlaska Kopića valjalo je iskoristiti meč loptu sada kada je beskičmenjacima Huljaju i Bjelanoviću jednostavno narediti šta im je činiti…

Jebeš preslagivanja u saboru kad imamo Hajduk, Naš Hajduk i povezana društva koja su zarotirala fotelje tako jako da se valjda prvotimcima od toga zamantalo pa ne stignu više nikoga dobit…”

“Uglavnom, Rilov je otiša. Sad čekamo odlazak NO na čija mjesta će doći još gorih 7
‘odabranih’ po naputku velikih vodja iz Zagreba, a njima će upravljati hrvatski Che Guevara, veliki govornik sa rive i hajdukov Mesi(ja) koji će nas vratiti na slavne staze, po šumama i gorama…
u prostorijama DPH Zagreb se slavilo dugo u noć nakon objave rezultata glasovanja prvog kruga jer je 10 odabranih ( čitaj guranih ) upalo …

Živija filozof Ben(che)min Perasović!!!!!!

Živilo radničko samoupravljanje!
Živija nerad!
Živila transparentna kradja!
Živila laž!
Živilo nasilje!

Vratite petokraku na grb jebala vas ona sve zajedno, nakon nje slijedi kokarda!!

Vaše poimanje funkcioniranja modernog Hajduka treba tekstualno ovjekovječiti kako bi svi budući naraštaji imali mogućnost saznati na vrijeme kako je najlakše uništiti ono što voliš, ne ponovili se nikada!!! Odjebite od Hajduka više!

HŽV

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI