Srpski mediji oplakuju poraz protiv Hrvatske

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

“Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije”, naslov je to s portala B92

Kao što se i očekivalo, Hrvatska je pobjedom otvorila Europsko prvenstvo. Pala je Srbija u prepunoj splitskoj Spaladium Areni i to s golemih deset razlike, 32:22.

Jasno je bilo već na poluvremenu da će Hrvatska dominirati, iako je Srbija parirala u prvom dijelu. No, u nastavku ‘Orlovi’ su bili nevidljivi, a Hrvatska se razgoropadila. Srpskim medijima je poraz dosta teško pao pa su naslovi bili otužni.

Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije”, naslov je to s portala B92.

Ne sluti na dobro – Srbija potonula u Splitu. Jednostavno, Hrvatska je bolja ekipa. Orlovi su samo na momente djelovali kao prava ekipa. Ruku na srce, teško da je netko baš očekivao pobjedu u Splitu. Nije čak kod srpskog tima problem bio ni izostanak želje, ali domaćin je potvrdio kvalitetu i nošen podrškom s tribina upisao prva dva boda”, piše Mozzart.

Tanjug piše kako su Hrvati zviždali prilikom intoniranja himne, što je svakako vrlo ružna gesta. “Čim se završila himna, koja se jedva čula tijekom izvođenja, krcatom Spaladium Arenom odjekivalo je ‘Vukovar, Vukovar’”, navodi Tanjug i ističe kako je “policijskih pripadnika bilo na svakom koraku te kako su osiguravajuće mjere i kontrole bile pojačane”, piše srpska agencija.



Kurir je dao dramatičan naslov. “Haos u Splitu na utakmici Hrvatska – Srbija: Orlovi izgoreli u paklu Spaladium Arene na startu Europskog prvenstva”. Naglasili su kako je okršaj odigran u “neprijateljskoj atmosferi” Kurir naglašava kako je okršaj hrvatske i srpske reprezentacije odigran u “neprijateljskoj atmosferi” jer je bilo zvižduka s tribina na himnu i “pritiska na igrače”.

Telegraf naglašava kako su Hrvati “demonstrirali moderni rukomet i bez dileme zasluženo pobijedili”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI