SRBI SE POTUKLI U SPLITU? Okršaj izbornika i predsjednika saveza u hotelu

Slavko Midzor/PIXSELL

Poslije utakmice sa Švedskom potpredsjednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić i izbornik srpske reprezentacije Jovica Cvetković potukli su se u splitskom hotelu, javljaju srpski mediji. Škrbić je navodno izbornika provocirao toliko da ga je ovaj udario, prenosi direktno.hr.

Potpredsjednik saveza Škrbić poslije poraza Srbije od Šveđana došao je u hotel i počeo provocirati Cvetkovića toliko da ga je srpski izbornik udario. Teži sukob spriječili su rukometaši koji su odmah skočili i razdvojili bivše legende srpskog rukometa.

Telegraf također piše da su se njih dvojica naknadno pomirili, ali da situacija nije sjajna. Zanimljivo je i da je upravo Cvetković lobirao da Škrbić postane potpredsjednik saveza.

Problemi za srpsku reprezentaciju nastavljaju se i u momčadi, najbolji srpski rukometašPetar Nenadić najavio je pauzu od reprezentacije, a ostali igrači navodno su izgubili povjerenje u izbornika.

“Ovo s Nenadićem i za mene je iznenađenje. Nemojte se čuditi ukoliko još netko odluči ne igrati za reprezentaciju”, rekao je Cvetković.



Podsjetimo, Srbiji je potrebna pobjeda od četiri gola razlike protiv Islanda za prolazak u drugi krug natjecanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI