Šprem objasnio što se Hrvatskoj nikako ne smije dogoditi protiv Francuske

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Posve je svejedno kada i protiv koga igraš ako želiš biti najbolji”, dočarava nam situaciju u kojoj su se našli hrvatski rukometaši, neposredno uoči odlučujuće utakmice protiv Francuske, utakmice kojoj Hrvatskoj donosi ili odnosi polufinale.

Nema tu puno priče, Hrvatska može dobiti Francusku, ali može i izgubiti, i to neće biti tragedija, pa francuska reprezentacija je vrh vrhova. I mi smo tu negdje, zašto da šutimo. Imamo nadu, domaći teren, dižemo se u formi, vjerujemo i sigurno je da će biti prava utakmica. Sad da ja pričam kako će odlučiti obrana, pa to znaju i mala djeca. Ovo vam je utakmica u kojoj će se morati i puno misliti, i to pod iznimnim naporima. Misliti će ne samo treneri, nego i igrači”, govori Šprem.

Naš nekadašnji reprezentativac i danas sjajni komentator, istinski poznavatelj rukometa drži da će u ovoj utakmici naša reprezentacija koristiti i domaći ambijent.

Ipak je dosegnuto ono nadahnuto zajedništvo publike i momčadi, to ne mora biti presudno, ali zna biti i te kako poticajno. Mislim da Francuzi moraju uvidjeti da smo odlučni, ali i koncentrirani. Ne smijemo padati u nekim dijelovima utakmice, ono da posve nestanemo na koju minutu. To u ovakvim dvobojima nije dozvoljeno. Zapravo, neka se to sada dogodi Francuzima”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI