Španjolci ponovo slave Modrića: ‘On daje nadu Realu!’

screenshot

Čini se da je Luka zaista postao nezamjenjiv

Real Madrid trenutno igra jednu od svojih najgorih sezona. Nakon 22 kola španjolskog prvenstva oni za Barcelonom zaostaju nevjerojatnih 19 bodova, a jedina šansa za uspjeh i naslov im je Liga prvaka, u kojoj sljedeću utakmicu, onu osmine finala, igraju protiv PSG-a.

Ipak, Marca piše kako nije sve tako crno u Realu, a “svjetlonoša” je Hrvat. Tekst su naslovili “Modrić Realu daje nadu”, a dolje pišu: “Sjajne vijesti za Real,kojeg okružuju sumnje, jest što je Luka Modrić na svojoj najboljoj razini. To je i potvrdio na utakmici protiv Levantea (2:2). Hrvat je bio posvuda, gotovo samostalno je držao momčad, iako se radi o Madridu. Uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, pozitivnosti treba, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada”, napisao je  J.M. Fernandez.

Kako bi to sve potkrijepio, autor se prisjetio i brojki:

Brojke govore o Modrićevoj važnosti, on je u skoro svim aspektima iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89,52 % točnosti. Istina je da Nijemac ima 92,24 % točnosti, ali njegovo područje djelovanja manje je rizično od Modrićevog,  koji uvijek teži okomitijoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI