Španjolci ponovo slave Modrića: ‘On daje nadu Realu!’

0
68
screenshot

Čini se da je Luka zaista postao nezamjenjiv

Real Madrid trenutno igra jednu od svojih najgorih sezona. Nakon 22 kola španjolskog prvenstva oni za Barcelonom zaostaju nevjerojatnih 19 bodova, a jedina šansa za uspjeh i naslov im je Liga prvaka, u kojoj sljedeću utakmicu, onu osmine finala, igraju protiv PSG-a.

Ipak, Marca piše kako nije sve tako crno u Realu, a “svjetlonoša” je Hrvat. Tekst su naslovili “Modrić Realu daje nadu”, a dolje pišu: “Sjajne vijesti za Real,kojeg okružuju sumnje, jest što je Luka Modrić na svojoj najboljoj razini. To je i potvrdio na utakmici protiv Levantea (2:2). Hrvat je bio posvuda, gotovo samostalno je držao momčad, iako se radi o Madridu. Uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, pozitivnosti treba, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada”, napisao je  J.M. Fernandez.

Loading...

Kako bi to sve potkrijepio, autor se prisjetio i brojki:

Brojke govore o Modrićevoj važnosti, on je u skoro svim aspektima iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89,52 % točnosti. Istina je da Nijemac ima 92,24 % točnosti, ali njegovo područje djelovanja manje je rizično od Modrićevog,  koji uvijek teži okomitijoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju”.