Španjolci otkrivaju tešku situaciju Matea Kovačića: Evo zašto je ponovo pao u drugi plan kod Zidanea

Facebook

Kao jedan od razloga Mateova neigranja naveli su Casemirov oporavak od ozljede, ali glavni razlog su...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ponovo muku muči s minutažom u Real Madridu. Od početka ove godine ponovo je pao u drugi plan, iako je odigrao sjajan prvi dio sezone i konačno dohvatio dobru formu. Španjolski dnevni list, Marca, tvrdi kako je Mateo žrtva trenera Zinedinea Zidanea koji je odlučio izmijeniti taktiku u sredini terena.

Kao jedan od razloga Mateova neigranja naveli su Casemirov oporavak od ozljede, ali glavni razlog su promjene u sastavu koje je uveo Zidane. Marca ističe kako je Francuz odlučio malo više koristiti usluge Isca i Jamesa Rodrigueza. Baš su ta dvojica do sada bila izvan ‘stroja’ iz istog razloga zbog koji je sada s terena udaljio Kovačića. Isco i Rodriguez bili su na izlaznim vratima jer se nisu uklapali u vizije Zidanea, ali Realu su sada nužno potrebni.

“Zidane želi da njegova momčad puno aktivnije igra s loptom u posjedu. Real igra bolje s napadački orijentiranim dvojcem nego s Kovačićam. Premda je Hrvat ove sezone odigrao dobrih utakmica posljednje vrijeme se muči kako bi zadržao prošlogodišnju formu”, tvrdi Marca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI