ŠOKANTNI NAVODI IZ UKRAJINE! Legendarni kapetan Hrvatske pozitivan na dopinškom testu!?

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Srna je nastupio protiv Napolija, ali je nakon toga propustio utakmicu protiv Čornomoreca, što je potaknulo glasine o padu na dopinškom testu

Pojedini ukrajinski mediji plasirali su informaciju kako je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, bio pozitivan na dopinškom testu uoči utakmice prvog kola Lige prvaka između njegova Šahtara i Napolija.

Informaciju je, za sada neslužbeno, donio list Sportivka iz Lavova, ali službenih informacija nema. Klub je najavio kako će se oglasiti o ovoj temi na svojoj internetskoj stranici.

Srna je nastupio protiv Napolija, ali je nakon toga propustio utakmicu protiv Čornomoreca, što je potaknulo glasine o padu na dopinškom testu. Trener Šahtara, Paulo Fonseca, objasnio je kako se “Srni trebao odmor” i kako se “odlučio za druge igrače”.

Ukrajinski Telegraf slao je upite UEFA-i, a oni nisu ni potvrdili ni demantirali navode medija.

Ne komentiramo slučajeve prije konačnih odluka naših disciplinskih tijela”, odgovor je UEFA-e.



Tamošnji mediji kontaktirali su i Oleksandra Sopka, bivšeg braniča Šahtara. “Do sada smo sve saznali iz medija. Svi šute jer je to jako škakljivo. Očekujemo da će se press služba Šahtara uskoro javiti. Moraju biti oprezni jer ako požure mogu ga unaprijed osuditi, a ako predugo šute znači da nešto skrivaju”, izjavio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI