Slaven Belupo do nove pobjede, Inter u Kranjčevičevoj svladao Rudeš

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Sada se na vrhu liste strijelaca nalaze dvojica igrača Intera, Puljić i Blažević, te Lovro Majer iz Lokomotive, koji također na svom kontu ima tri pogotka.

U zanimljivoj utakmici po sparnom vremenu  u Koprivnici su nogometaši Slaven Belupa upisali  treću uzastopnu pobjedu nakon što su u 4. kolu Prve HNL u Koprivnici svaladali Cibaliju sa 2-1 (1-0).

Mirko Ivanovski, koji je Slavenu donio pobjede protiv Lokomotive i Intera, u 48. minuti je lobao vratara gostiju za vodstvo 1-0. Cibalija je poravnala u 70. minuti iz jedanaesterca, a strijelac je bio Marko Pervan. Tada se činilo da bi klub iz Vinkovaca mogao upisati prvi bod u novom prvenstvu, ali u 78. minuti tu je nadu uništio autogol Špire Peričića. Do kraja Cibalia je dala sva na napad, imala je i neke poluprigode, no i daje gostima iz Vinkovaca najbveći problem neefikasnost.

Nije bilo nezanimljivo ni u Kranjčevićevoj ulici u dvoboju zagrebačkog Rudeša i zaprešičkog Intera. U utakmici 4. kola Prve HNL Rudeš je u subotu ugostio Inter te je poražen sa 0-2, pa će novi prvoligaš još morati čekati na prvu pobjedu u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Inter je poveo u 36. minuti, kada je nakon ubačaja sa lijevog boka Jakov Puljić iz blizine pospremio loptu u mrežu. Tako je Puljić, najbolji strijelac Intera u prošlom prvenstvu, odlično krenuo i u novoj sezoni te je upisao svoj treći prvenstveni gol.

Pobjedu Intera potvrdio je Vlatko Blažević u 88. minuti, a njemu je to također treći pogodak ove sezone.



Tako se sada na vrhu liste strijelaca nalaze dvojica igrača Intera, Puljić i Blažević, te Lovro Majer iz Lokomotive, koji također na svom kontu ima tri pogotka.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI