SKANDALOZNI DETALJI SUKOBA U JUVENTUSU: Došlo je do fizičkog sukoba, izbacivanja iz momčad, a onda je trener poludio

Facebook: Leonardo Bonucci (Official)

Temperamentni talijani 'zakrvili' su se nakon pobjede 4:1 nad Palermom 17. veljače, a talijanski medij tvrdi kako je došlo do fizičkog obračuna.

Glavna tema talijanskih sportskih medija ovih dana je sukob u Juventusovoj svlačionici. Gazzetta dello Sport otkrila je nove detalje sukoba između trenera Massimiliana Allegrija i klupske zvijezde, braniča, Leonarda Bonuccija.

Temperamentni talijani ‘zakrvili’ su se nakon pobjede 4:1 nad Palermom 17. veljače, a talijanski medij tvrdi kako je došlo do fizičkog obračuna. Isto tako navode kako su Allegrija i Bonuccija morali razdvajati suigrači i da je kasnije Allegri nazvao generalnog direktora Bepea Marottu i tražio sankcije za Bonuccija.

Ipak, strasti se nisu smirile i sve je eskaliralo na treningu Juventusa, a ovoga puta sceni su svjedočili i Marotta i dopredsjednik kluba, legendarni Pavel Nedved.

Gazzetta tvrdi kako je klub imao namjeru kazniti i Allegrija i Bonuccija, ali trener se navodno pobunio i postavio ultimatum upravi u kojem je prijetio odlaskom, pa je kazna poslana samo na adresu Lea Bonuccija koji je propustio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Ultimatum je navodno glasio: “Ili Bonnuci ili ja”!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI