Senzacija na pomolu – Messi napušta Barcelonu?

Messi još uvijek nije potpisao novi ugovor, dakle, postoji šansa da Barcelona ostane bez Argentinca do konca prijelaznog roka.

Barcelona trenutno izgleda kao da je odustala od svih ambicija. Zvuči zaista nevjerojatno, ali eto, takav je dojam. Prodajom Neymara za 222 milijuna eura u PSG šokirali su navijače, ipak riječ je o drugoj najvećoj zvijezdi kluba i prema mnogima najboljem nogometašu svijeta uz Ronalda i Messija.

Od pompoznih najava da će osnažiti momčad Coutinhom i Dembeleom za sada nema ništa, a jedino pojačanje nakon prodaje Neymara je omraženi Paulinho, nogometaš koji je u Tottenhamu proglašen najgorim svih vremena. Dakle, možete si zamisliti što si sada misle navijači katalnoskog kluba.

Na El Clasicu u Superkupu, Barcelona je izgledala neprepoznatljivo, usudit ćemo se reći kao kanta za napucavanje Realu. Taktički nesklad, rastrgane linije, apsolutna nekontrola međuprostora, neuigranost i potpuno oslanjanje na individualne sposobnosti, sad već nekolicine, zvijezda ostavila je dojam da je Barcelona u totalnom rasulu.

No, nije sve. Naime, Messi još uvijek nije potpisao novi ugovor, dakle, postoji šansa da Barcelona ostane bez Argentinca do konca prijelaznog roka. Ako ste navijač Barcelone ovo vam se neće svidjeti. Messi je iznenada na Instagramu počeo pratiti, ni manje ni više nego, Manchester City!

City je jedini klub koji se konkretno i otvoreno zanimao za usluge Argentinskog nogometaša i uz PSG je jedini klub u Europi koji ima platežnu moć kojom može kupiti Messija. Uz to City menadžerira Pep Guadiola koji vjerojatno najbolje zna kako rukovoditi Messijem na terenu, a dvojac je i dalje u dobrom odnosu. Spomenimo i kako se nogometaši rijetko ili gotovo nikada ne odlučuju pratiti na društvenim mrežama druge klubove, a kada to naprave onda obično i završe u tom klubu kojeg su počeli pratiti. Evo primjerice Pogba je to napravio kada je prelazio iz Juvea u Manchester United i to tjednima prije transfera.



Pad forme Barcelone znači i manjak trofeja, tu je i nedostatak kvalitetne igračke potpore na terenu, inferiornost naspram Reala i raspad famoznog MSN-a, a to su dovoljni razlozi da se Messi počne premišljati i tražiti novi klub.

Podsjećamo šeik Mansour, vlasnik Cityja, rekao je prije nekoliko dana da će do kraja prijelaznog roka ostvariti povijesni transfer…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI