Šarić asistirao zapobjednički koš Sixersa u zadnjoj sekundi

Igor Kralj/PIXSELL

Košarkaši Philadelphije svladali su Minnesotu 93-91 košem u posljednjoj sekundi susreta kojeg je zabio Robert Covington na asistenciju Darija Šarića

Sjajnu ulogu imao je noćas u NBA ligi naš košarkaš Dario Šarić. Košarkaši Philadelphije svladali su Minnesotu 93-91 košem u posljednjoj sekundi susreta kojeg je zabio Robert Covington na asistenciju Darija Šarića. Dvije desetinke prije kraja susreta Šarić je iz auta odlično dodao Covingtonu, koji je loptu pospremio u koš. Bila je to prekrasana “alley oop” akcija Šarića i Covingtona, koja je donijela pobjedu Sixersima. Dario Šarić je za 24 minute upisao 8 koševa, 7 skokova i 1 asistenciju, a najefikasniji u njegovoj ekipi bili su Embiid sa 25 i Ilyasova sa 19 poena. Kod Minnesote Karl-Anthony Towns ubilježio je 23 koša, 15 skokova i 5 asistencija.

Zbog ozljeda i bolesti igrača Miami je došao u goste kod Phoenixa sa samo osam košarkaša i izgubio sa 90-99. Ekipu Phoenixa predvodio je Devin Booker sa 27 poena, Marquese Chriss ubacio je 18, Eric Bledsoe 17 koševa, dok je Dragan Bender za 15 minuta ostvario 2 koša, 2 skoka i 1 asistenciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI