Ronaldo i Bale šokirali javnost! ‘Bilo je jako lijepo igrati za Real, ali vrijeme je…’

twitter

Ispisali povijest pa najavili odlazak

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Real Madrid postali su apsolutni rekorderi, osvojili su treću Ligu prvaka zaredom u utakmici protiv Liverpoola u Kijevu. Susret je završio rezultatom 3:1, a umjesto da su slavili, dvojac je dao prilično alarmantne intervjue.

Proslavit ćemo noćas i bilo je jako lijepo igrati za Real, ali u sljedećih nekoliko dana obavijestit ću navijače o sljedećem poglavlju moje karijere”, kazao je Ronaldo i šokirao svijet, koji gotovo da ga i ne može zamisliti u dresu nekog drugog kluba.

Portugalac nije uspio zabiti na finalnoj utakmici, a taman kada mu se ukazala stopostotna šansa, na teren je uletio navijač, a sudac je zaustavio igru. Ronaldo je bio vidno razočaran, a priliku više nije dobio jer je srpski sudac ubrzo nakon toga svirao kraj utakmice.

Ispisali smo povijest, ničija budućnoj trenutno nije u prvom plavu. Svim svojim navijačima u sljedećim danima ću dati odgovor”, objasnio je tajanstveni Ronaldo.

Kao da to nije bio dovoljan šok, nešto slično izjavio je i heroj utakmice, Gareth Bale. Njega su novinari zaustavili nakon što je početna euforija smirila i zamolili za komentar utakmice.



Naravno da sam bio razočaran što ne igram od prve minute. Osjećao sam da sam zaslužio tu priliku, ali na treneru je da donosi odluke”, krenuo je Velšanin pa nastavio o planovima za budućnost:

Nisam igrao 5-6 tjedana zbog ozljede, ali nakon toga sam bio fit, a nisam igrao u kontinuitetu, što zabrinjava svakog igrača. Ovog ljeta ću sjesti sa svojim agentom i odlučiti što je najbolje za mene”, zaključio je Bale.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI