RIJEKA DOVRŠAVA TRANSFER DVOJICE NAJTALENTIRANIJIH: Mlade zvijezde sele u Italiju za ogromnu svotu novca!

Čini se kako je transfer mladog i talentiranog nogometaša Rijeke, Ivana Lepinjice, već dovršen. Tek što su krenule spekulacije po talijanskim medijima, koji su ga povezivali sa Sassuolom, Fiorentinom i Udineseom, iz izvora bliskog klubu doznali smo zanimljivu informaciju.

Najme, najtalentiraniji mladi veznjak Rijeke, simpatična prezimena, navodno će od ljeta zaigrati za Fiorentinu.

Doznajemo kako je Rijeka pregovarala s Udineseom i Fiorentinom oko cifre od šest milijuna eura, a prema pristiglim nam informacijama tu je želju ispunila Fiorentina, što je zapravo i izvrsna cijena s obzirom na to da je Lepinjica za Rijeku odigrao samo osam utakmica, od kojih dvije ulazeći s klupe u samom finišu, kod Rudeša i Dinama.  Šansu da zaigra od prve minute dobio je 17. ožujka na Rujevici, u utakmici s Osijekom.

Dakle, Rijeka na njemu može zaraditi šest milijuna eura mjesec i tjedan dana nakon što je tinejdžer debitirao u startnoj postavi seniorske momčadi! Poprilično je to dobar posao, ako se nas pita, jer pazite sada, Lepinjica je procjenjen prema Transfermarktu na tek 100 tisuća eura.

Usput, valja reći kako iz istog izvora doznajemo da Rijeka već pregovara, također s Fiorentinom, oko transfera mladog krilnog igrača Denisa Bušnje, a za njega traže oko četiri milijuna eura. Sveukupno ako ovi pregovori prođu kako to na Rujevici žele, moglo bi se inkasirati dobrih desetak milijuna eura i to na dvojicu koji zajedno vrijedi 300 tisuća eura i koji je kombinirano igrao 20-ak utakmica za Rijeku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI