Real osvojio Super kup, vrlo dobri Modrić, M-U razočarao

0
143
Facebook

Zgoditke za Real dali su Casemiro u 24. minuti, te Isco u 52., da bi Lukaku u 62. smanjio zaostatak Uniteda.

Super kup je ipak pripao Realu, koji je u dvoboju u Skopju pobijedio Manchestr United s 2-1 (1-0). Real je dominirao većim dijelom utakmice, no ipak na kraju je morao strijepiti za pobjedu.  Zgoditke za Real dali su Casemiro u 24. minuti, te Isco u 52., da bi Lukaku u 62. smanjio zaostatak Uniteda. Do kraja Real je pazio na pobjedu, Rashord je promašio veliku prigodu, naš Modrić bio je jako dobar, Kovačić nije ulazio u igru. Ronaldo je igrao zadnjih pet minuta.

Real je dominirao većim dijelom utakmice. Možda je United prvih 20 minuta držao kontrolu, no kada je Real preuzeo loptu više nije bilo šale. Obrana Mourinhove momčadi bila je u mukama. U 24. minuti uslijedila je kapitulacija. Carvajal  je krasno proigrao Casemira koji je pobjegao iza obrane, loptu je opalio isprve, precizno,  De Gea je bio nemoćan.

Loading...

I bez Ronalda je Real bio superioran, držao je i posjed i  stvarao šanse, a United je jedva dolazio do lopte, u  prvome dijelu praktički nije uputio udarac na gol.

U nastavku slična priča.  Real dominira, United se traži. I moralo se dogoditi povećanje vodstva Reala. Kao u malom nogometu akcija u 16 metara u 52. minuti Real je došao do 2-0, Isco je zadnji dotakao loptu, bio usamljen i poentirao nakon duplog pasa s Baleom.

Ipak, United se vratio u igru, Matić je tukao iz daljine, vratar Navas je odbio loptu do Lukakua koji nije pogriješio iz blizine kao  nekoliko trenutaka prije. U 62. minuti United je našao svoju nadu.

Rashford je imao sjajnu prigodu, ali je vratar Navas otklonio opasnost.  Realu je ipak zasluženo pripao Super kup.