PROTJERANI VATRENI OSVANUO NA NASLOVNICAMA SVJETSKIH MEDIJA: Nećete vjerovati gdje bi mogao zaigrati

Screenshot: HRT

Bivšem hrvatskom reprezentativcu Nikoli Kaliniću baš ništa ne ide prema planu još otkako ga je Zlatko Dalić potjerao iz reprezentacije usred lanjskog svjetskog prvenstva. Kalinić se ove sezone baš muči u Atleticu i skuplja mrvice kod Simeonea, ali možda ga spasi jedan francuski velikan.

“Bordeaux se sprema boriti za potpis Nikole Kalinića”, osvanulo je na naslovnici španjolskog AS-a, a tu su vijest prenijeli i veliki svjetski mediji poput talijanskog Calciomercata i mnogih uglednih francuskih portala.

Oni pišu kako će presudnu ulogu u Kalinićevu transferu imati Paulo Sousa, sadašnji trener Žirondinaca koji je Kalinića doveo u Fiorentinu 2015. godine iz Dnjipra. Kalinić i Sousa sjajno su surađivali i pod njim je Hrvat igrao najbolje, sve dok ovaj nije dobio otkaz 2017. godine.

Nakon njegova odlaska i Kalinić je napustio Fiorentinu i tu je zapravo počeo pad u njegovoj formi. Nije se pronašao u tada još konfuznom Milanu pa je 2018. godine potpisao za Atletico, ali kod Simeonea se nije izborio za prvu postavu.

Što se Bordeauxa tiče, oni ne stoje baš najbolje. Četiri kola prije kraja na 14. su poziciji, ali uzdaju se da će ih Sousa vratiti u borbu za više pozicije, a eto, možda mu baš Kalinić nešto donese.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI