PROMJENE U MAKSIMIRU: Petevu novi ugovor, klupska legenda degradirana, dolazi i novi sportski direktor!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Petev je odradio dobar posao, ali za sada ništa značajno nije popravio, Dinamo se malo probudio na pripremama, ali cilj je skinuti Rijeku s vrha HNL-a i uzeti novu titulu.

Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak je na redovnoj sjednici odlučio kako će glavnom treneru Ivajlu Petevu ponuditi produljenje aktualnog ugovora i to do 2020. godine. Bugarski ekspert stigao je prije svega četiri i pol mjeseca nakon što je Zlatko Kranjčar podbacio u svojem kratkom mandatu. Petev je odradio dobar posao, ali za sada ništa značajno nije popravio, Dinamo se malo probudio na pripremama, ali cilj je skinuti Rijeku s vrha HNL-a i uzeti novu titulu. Ipak, u Dinamu očito imaju povjerenja da će Bugar s novim pojačanjima uspjeti ispuniti zadatke.

Nadalje, Izvršni odbor donio je i odluku kojom se Romeo Jozak, od 1. ožujka 2017. godine imenuje novim sportskim direktorom Dinama. Jozak je bivši direktor Dinamove nogometne škole, a posljednje tri godine obnašao je dužnost tehničkog direktora Hrvatskog nogometnog saveza.

“Iza mene su tri prekrasne godine u Savezu, s puno dobrih rezultata mladih reprezentacija na koje možemo biti ponosni. U svim selekcijama imamo stručne i ambiciozne izbornike i stožere, a izuzetno me veseli što ću prije odlaska predstaviti i dokument na kojem sam radio od prvog dana i koji će, duboko se nadam, predstavljati temelj za razvoj mladih nogometaša. Zahvalan sam što sam imao priliku raditi u Savezu, sada se veselim novom sportskom izazovu u Dinamu, a hrvatskom nogometu uvijek ću biti na dispoziciji za pomoć”, kazao je Jozak za stranice Saveza.

Dosadašnji sportski direktor i Dinamova legenda Marijan Vlak postao je glavni skaut kluba, odnosno, degradiran je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI