Procurila snimka, BBB i Torcida tukli se nasred autoputa

screenshot

U subotu je, nakon dojave o tučnjavi u Ulici kralja Držislava, zagrebačka policija uhitila je nekoliko osoba. Uhićeni su navijači Hajduka koji su u Zagreb došli na utakmicu s Rudešom, koja se igrala kasnije toga dana u Kranjčevićevoj.

Zagrebačka policija potvrdila je da je nakon dojave o tučnjavi nekoliko osoba privedeno. Prema neslužbenim informacijama uhićeno je nekoliko pripadnika Torcide koje je policija presrela na Savskoj ulici.

Oni su uhićeni nakon što su policajci na cesti kod Tehničkog muzeja presreli kombi zadarskih oznaka i iz njega izveli grupu mladića koje su postrojili uz muzejsku ogradu.

Međutim, sukob je, ako je vjerovati snimci koja kruži društvenim mrežama, započeo u Draškovićevoj ulici ispred sjedišta udruge BBB-a. Najvjerojatnije su navijači Hajduka vandalizirali izlog Udruge i potom pobjegli.



Međutim, BBB je brzo krenuo u osvetničku misiju. Nakon utakmice dočekali su Torcidu negdje na autoputu i presreli im kombije. Pozvali su na obračun, ali torcidaši su samo projurili kraj njih.

Ipak, nisu baš svi pobjegli, netko od njih se zasutavio i obračunao s BBB-om.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI