POVIJESNA UTAKMICA BOJANA BOGDANOVIĆA: Partijom karijere srušio LeBronove Cavse (VIDEO)

screenshot

Indiana vodi u četvrtfinalu Istoka protiv favoriziranog Clevelenda 2:1

Nakon 92:90 pobjede Indiane protiv Clevelanda svi igrači pobjedničke momčadi potrčali su u zagrljaj Bojanu Bogdanoviću, junaku utakmice kojom je Indiana povela 2-1 u doigravanju protiv prošlogodišnjih finalista.
Hrvatski košarkaš je za 35 minuta postigao 30 poena uz fenomenalan šut 11-15. Za tricu je šutirao 7-9, a sa sedam trica u jednoj utakmici doigravanja upisao se u povijest kluba jer su to osim njega uspjeli napraviti još samo Reggie Miller, Paul George i Chuck Person.

Bogdanović, koji je odigrao najbolju utakmicu u karijeri u NBA doigravanju, 19 poena je postigao u drugom poluvremenu u kojem je Indiana nadoknadila 17 poena zaostatka s poluvremena (40:57). U posljednjih devet minuta postigao je 15 poena, a neke od postignutih trica bile su spektakularne.

Victor Oladipo je dodao 18 poena za pobjedničku momčad, a kod Clevelanda je LeBron James bio najbolji s 28 poena, 12 skokova i osam asistencija. Gosti su imali napad za produžetak ili pobjedu u posljednjih pet sekundi, ali J.R. Smith nije pogodio tricu s pola terena.
U preostale dvije utakmice sinoć Washington Wizardsi su kod kuće pobijedili Toronto 122:103, dok su Milwaukee Bucksi slavili protiv Bostona 116:92
Facebook Comments

Loading...
DIJELI