POSULI SE PEPELOM! Ivan Jurić ponovo preuzima klub iz kojeg su na naprasno potjerali

screenshoot

Podsjetimo, Jurić je smijenjen nakon crne serije koja je započela otprilike onoga trenutka kada je uprava kluba počela s rasprodajom najboljih igrača.

Vjerovali ili ne, hrvatski strateg, Ivan Jurić, vraća se u Genou! Premda su mu prije nešto više od mjesec i pol naprasno uručili otkaz, iz klupske vrške đenovskog kluba odlučili su vratiti čovjeka koji je odradio sjajan prvi dio sezone.

Podsjetimo, Jurić je smijenjen nakon crne serije koja je započela otprilike onoga trenutka kada je uprava kluba počela s rasprodajom najboljih igrača, a presudio mu je poraz od Pescare kada je poražen s 5:0. Naslijedio ga je Andrea Mandorlini koji je dobro krenuo osvojivši četiri boda, ali nakon toga zaredao je četiri poraza, dok je presudan bio onaj od Sampdorije kada je Genoa izgubila 3:0.

Iz kluba su se tako odlučili posuti pepelom i vratiti čovjeka koji je u prvom dijelu sezone odradio dobar posao, a Genoa nakon 31 odigranog kola ima samo 29 bodova i na 16. je mjestu Serie A, ali opet to im je dovoljno za spas jer imaju devet bodova više od 18. Crotonea. Predstoji nam vidjeti može li Jurić do kraja sezone gurnuti Genou na koju poziciju više, iako ga od sredine tablice dijeli desetak bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI