PEH: U pobjedi madridskog Atletica ozlijedio se Šime Vrsaljko, šepajući napustio teren

Facebook

vremena se podigao i šepajući napustio teren, a umjesto njega u igru je ušao Juanfran. Iz kluba su poručili kako je Vrsaljko osjetio bol u lijevom koljenu zbog čega je morao napustiti teren.

Loše vijesti po hrvatskog izbornika Antu Ćaćića ne dolaze samo iz Rusije, nego i iz Španjolske. U susretu 28. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je na Vicente Calderonu pobijedio Sevillu 3-1, a nažalost već u drugoj minuti utakmice ozlijedio se hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.
Branič hrvatske vrste je praktički u prvom napadu Atletica osjetio bol u koljenu zbog čega je sjeo na travnjak. Nakon nekog vremena se podigao i šepajući napustio teren, a umjesto njega u igru je ušao Juanfran.
Iz kluba su poručili kako je Vrsaljko osjetio bol u lijevom koljenu zbog čega je morao napustiti teren.
“Više detalja bit će poznato nakon pregleda,” poručili su s Vicente Calderona.
Premda još nije poznato koliko će Vrsaljko izbivati s terena, po svemu sudeći propustit će utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP koja će se igrati u petak u Zagrebu.
Atletico je do pobjede protiv Seville stigao golovima Diega Godina (31), Antoinea Griezmanna (61) i Kokea (77), dok je poraz Seville ublažio Joaquin Correa (85).
Atletico se ovom pobjedom približio trećeplasiranoj Sevilli na dva boda zaostatka. Atletico sada ima 55 bodova, Sevilla 57, a na prve dvije pozicije su Real Madrid sa 65 i Barcelona sa 60 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI