PALE SU VRLO TEŠKE RIJEČI, A JESU LI ISTINITE?! ‘Moram reći to! Započeo je pad Luke Modrića’

screenshot

Nogometaši Reala slavili su u 31. kolu Primere preokretom na Bernabeu protiv Eibara s 2-1, a oba gola je zabio Karim Benzema. Eibar je poveo preko Cardone (39), a Real je slabom igrom u prvom dijelu izazvao koncert zvižduka. No, potom ih je u drugom poluvremenu spasio Benzema golovima u 59. i 81. minuti.

Najbolji igrač svijeta, Luka Modrić igrao je do 77. minute, ali nažalost ne baš pretjerano dobro. To su zamijetili i novinari Asa koji su nakon utakmice kritizirali Modrića.

Bio je osjećaj da je jedan korak od bacanja ručnika. To nije dobro, a ono što ga okružuje uopće mu ne pomaže. Kad se njegov svjetionik ugasi, Real je izgubljen”, piše As.

Španjolski novinar Lucas Navarrete pomno je pratio što Modrić radi i na koncu zaključio kako je Modrićeva forma u padu.

Reći ću to. Vjerojatno svjedočimo prvim simptomima Modrićeva pada”, napisao je novinar.



Modrić ove sezone u 41 nastupu za Real u svim natjecanjima ima četiri gola i sedam asistencija, a odigrao je 3193 minute. Međutim, pad forme osjetan je još od početka sezone. Modrić se uspio podići tek negdje na zimu i odigrao je nekoliko sjajnih utakmice, ali ovoga proljeća podosta oscilira, kako i u Realu, tako i u reprezentaciji. Možda španjolski novinar ipak ima pravo?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI