Oživljava slučaj svastike na Poljudu: Istražitelji na hitnim konzultacijama u Zagrebu

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Taj slučaj nije riješen pune dvije godine i tri mjeseca, koliko PU splitsko-dalmatinska neuspješno traga za počiniteljima toga sramotnog čina

Svjedoči o tome i oživljavanje slučaja “svastika na Poljudu”, koji se dogodio na kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska – Italija 12. lipnja 2015. Taj slučaj nije riješen pune dvije godine i tri mjeseca, koliko PU splitsko-dalmatinska neuspješno traga za počiniteljima toga sramotnog čina, a da nitko zbog sporosti i inertnosti u Upravi nikad nije odgovarao, piše Slobodna Dalmacija.

Zato su na konzultacije u Zagreb, u Upravu krim-policije, u ponedjeljak pozvani prvi čovjek Sektora krim-policije PU splitsko-dalmatinske Josip Buljan i policijski djelatnik Službe organiziranog kriminaliteta te Uprave, policijski službenik Stipe Kokić, koji je najviše i radio na tom predmetu.

Tijekom krim-istraživanja ovog slučaja ispitano je na stotine ljudi, pregledavane su snimke nadzornih kamera na stadionu koje su bile loše kvalitete, radilo se puno toga, ali bez ikakvog uspjeha.

Mnogi i danas optužuju da je iza svega stajao Ranko Ostojić koji je time navodno dobio poene za SDP prije parlamentarnih izbora. 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI