OGORČENJE U CIBALIJI: Suspendirani fizioterapeut podnio ostavku, kapetan Vitaić poručio da se moraju savijati kao vrbe

screenshot

U Cibaliji ističu da će pokušati pronaći novog fizioterapeuta, ali da ne mogu  sakriti žalost što su ostali  bez takvog stručnjaka

Nesretni nogometaši Cibalije koji su se slikali s prekriženim grbom HNS-a nakon bjesomučnog sudačkog lopovluka u dvoboju protiv zaprešićkog Intera  morati će platiti kaznu disciplinskom sucu Saveza.  Svaki igrač s fotografije kažnjen je s jednom tisućom kuna, a fizioterapeut Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja dužnosti.  Goran Krolo je odmah od Cibalije zatražio raskid ugovora, to mu je  i udovoljeno. Kapetan Cibalije Frane Vitaić  navijačima, ali i javnosti je odaslao poruku:

Hvala HNS-u na ovoj Božićnoj čestitki. Lijepo je da su se sjetili i nas na istoku Hrvatske. Poruka je jasna: treba se savijati poput vrbe i šutjeti, zabiti glavu u pijesak pa će sve biti u redu. Žao mi je fizioterapeuta Gorana Krole koji je najgore prošao. Ispalo je da je inicijator, a nije. Bila je to naša spontana odluka i svi smo jednako krivi”.

U Cibaliji ističu da će pokušati pronaći novog fizioterapeuta, ali da ne mogu  sakriti žalost što su ostali  bez takvog stručnjaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI