NOVA DRAMA NA POLJUDU! Kopić na rubu otkaza, a sve je pogoršao novom izjavom!

Hajdukov trener Željko Kopić veoma dobro zna u kakvoj je situaciji. Unatoč svih obećanja uprave kluba, sportskog direktora svjestan je da bi mogao odletjeti poput leptira s Hajdukove klube ako mu konačno ne krene.

Na stranu što je HNS ispao monstrum prema i Rijeci i Hajduku pa ovu utakmicu nije odgodio, ali ova odgoda najgore je došla baš Hajdukovm treneru. Izgubi li njegova momčad čvrsto će zasjesti na dno ljestvice samo s jednim bodom. U takvom raspletu situacije Kopiću bi prolaz preko Steaue postao imperativ i teško bi preživio europsku eliminaciju, pričao netko štogod hoće.

Da je Kopić svjestan da mu i s igračkim kadrom situacija nije dobra svjedoče i njegove izjave, pa je jedna od nekoliko iz našeg jedinog sportskog dnevnika baš zanimljiva:

Ne želim da nam u klub dolaze igrači koji samo koriste blagodati sunca i mora i vrhunske hrane što nudi ovo podneblje, nego bih želio igrače koji će na utakmicama orati i kopati kako bi uz njih stasali naši mladići”!

Na što je konkretno mislio Kopić. Ni manje ni više nego na brdo stranaca od kojih pola ne igra ili “liječe ozljede” a usput se viđaju po spltskim plažama i restoranima.



Ide Kopić dalje i uvijeno veli:

Prioritet je da imamo igrače koji su fokusirani na treninge” (?).

U takvom ozračju kada i trener već gubi povjerenje u svoje igrače štošta je teško sportski doseći. Veseliti se samo što ti je momčad borbena, a tako je bilo s Kopićem nakon dvoboja sa Steauom, nije dobar pristup. No, što samo njega kriviti, i on vatru od grančica s kojima raspolaže. Trule i vlažne.

Kvaliteta košta”; zaključuje Kopić u tom razgovoru i tako objašnjava situaciju u kojoj se našao.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI