NIZ BIZARNOSTI OKO KRAMARIĆEVA KLUBA! Protivnik ih špijunirao dronom, a na kraju su sve šokirali rezultatom

screenshot

U posljednjoj utakmici ove godine u njemačkom prvenstvu Hoffenheim i Mainz su odigrali 1-1. Hrvatski napadač Andrej Kramarić nije nastupio za domaći sastav zbog ozljede.

Domaćin je poveo u 11. minuti golom Kerema Demirbaya, a pet minuta kasnije izjednačio je Jean Mateta. U nastavku susreta oba sastava su imala niz prilika, ali više nije bilo golova.

Najbolju priliku imao je domaći veznjak Vincenzo Grifo koji je u sudačkoj nadoknadi pogodio vratnicu.

No, ovu je utakmicu obilježila jedna bizarnost. Naime, Werder Bremen je uoči meča uhvaćen kako snima treninge Hoffenheima dronom.

Osoblje Hoffenheima uočila je neidentificiranu letjelicu iznad trening-centra i ubrzo je stigla policija. Ispostavilo se kako je u skautiranje umješan Bremen i oni su to javno priznali.



“Puštanje drona rezultat je konzultacija izvršnog direktora kluba Baumanna, trenera Floriana Kohfeldta te zaposlenih u službi za analitiku. Razgovarali smo o tome interno i ja prihvaćam odgovornost. Ako je ono što se dogodilo tijekom treninga Hoffenheima uznemirilo njihove igrače i trenere tamo ja im se iskreno ispričavam”, nonšalantno je poručio Frank Baumann, direktor kluba.

Puštanje dronova iznad naseljenih područja strogo je zabranjeno, a nesporazum je na kraju riješen. Werderu to dakako nije pomoglo, a Hoffenheim je, vjerovali ili ne upisao šesti remi u posljednjih šest utakmica!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI