Nikica Jelavić želi igrati baš u Rijeci: Bivši reprezentativac odbio je čak i Dinamo, a evo i zašto

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Čelnici riječkog kluba i vodeće momčaadi lige, ubrzano rade na tome da se Jelavić pridruži njihovoj ekipi...

Bivši hrvatski reprezentativac, Nikica Jelavić (31) i dalje je u pregovorima s Rijekom gdje bi navodno uskoro trebao stići, potpisati ugovor i početi s pripremama. Čelnici riječkog kluba i vodeće momčaadi lige, ubrzano rade na tome da se Jelavić pridruži njihovoj ekipi, a najveća prepreka je, naravno, financijski dio ugovora.

Rijeka ne može platiti igrača koliko mogu kineski klubovi, pa čak i kineski drugoligaš Beijing daje izdašnu svotu Jelaviću. No, u ovom slučaju presudio bi Nikičin motiv da i dalje igra na visokoj razini, a Rijeka mu to može ponuditi. Jelavić navodno ima veliku želju osvojiti po prvi puta u karijeri prvo mjestu u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Siguran je kako to može učiniti u dresu Rijeke, a Novi list tvrdi da je Jelavić baš zbog toga odbio i ponudu Dinama prošloga tjedna.

Jelavić je navodno postao slobodan igrač nakon što je podmirio račune s Kinezima, a za sada nisu poznati svi detalji oko toga gdje je zapelo s Rijekom. No, gotovo je sigurno kako bi Jelavićeva nova destinacija mogla biti Prva HNL, a Rijeka vodi u utrci.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI