NEVJEROJATNO! SCHUMACHER UOPĆE NIJE U ŠVICARSKOJ! Evo gdje se legendarni Nijemac zapravo nalazi!

Legendarni vozač Formule 1, Michael Schumacher, prije pet godina doživio je tešku nesreću na skijanju zbog čega je proveo šest mjeseci u komi. Godinama je Nijemac boravio u svojoj vili u Švicarskoj gdje se oporavljao od posljedica teške nesreće, a njegovo stvarno zdravstveno stane i dalje je nepoznato.

Međutim, njemački magazin Bunte doznaje gdje se zaista nalazi sedmerostruki šampion Formule 1. Oni tvrde kako je Schumachera obitelj prebacila iz Švicarske na Mallorcu koncem prošle godine, a tamo je navodno dočekao i Božić, Novu godinu, kao i rođendan 3. siječnja.

Prebačen je privatnim helikopterom iz mjesta Gland na Ženevskom jezeru, gdje inače živi, u vilu na Mallorci, koju također posdjeduje. U predjel gdje se nalazi Schumacherova vila žive ekstremno bogati ljudi, a baš su oni navodno i otkrili da je Michael stigao u Španjolsku.

Riječ je o zatvorenom kompleksu u kojem se nalazi nekoliko luksuznih kuća, a Michaelova žena Korina kupila je tamo vilu lani i to za 30 milijuna eura.

Nijemci nagađaju kako ovaj premještaj znači da se Schumacher polako oporavlja, iako navode da je i dalje oko njega cijela grupa medicinskog osoblja koja se skrbi o njegovu zdravlju.



Tvrde kako je Schumacher viđen na terasi svoje vile u Mallorci umotan u deku, a oko njega su navodno bile medicinske sestre koje su nosile kirurške maske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI