NAVIJAČI SU ODABRALI: Evo tko je najbolji igrač Dinama u prvom dijelu sezone

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Plavi navijači mogli su glasati za najboljeg Dinamovog nogometaša polusezone u anketama na službenom portalu i službenom Facebook profilu kluba.

Hilal Soudani, najbolji ovosezonski strijelac i asistent kluba, najbolji je igrač jesenske polusezone po izboru navijača. U konkurenciji za igrača jeseni, uz Soudanija, bili su: Mario Šitum, Dominik Livaković, Filip Benković, Leonardo Sigali i Ante Ćorić.

Plavi navijači mogli su glasati za najboljeg Dinamovog nogometaša polusezone u anketama na službenom portalu i službenom Facebook profilu kluba. Preko 3200 glasova navijača izabralo je Soudanija koji je dominantno osvojio najviše glasova. U anketi na Facebooku dobio je 48% glasova, prvi pratitelji su Filip Benković (16%) i Dominik Livaković (15% glasova). Na službenom portalu Soudani je osvojio 37% glasova, dok su Filip Benković (25%) i Ante Ćorić (15%) zauzeli drugo odnosno treće mjesto, stoji na stranicama kluba.

Navijači su tako potvrdili što je nadaleko poznato, da je Hilal Soudani ove sezone najbolji i krucijalan igrač modre momčadi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI