NAJGORA KAZNA DO SADA ZA HAJDUK!? Kamenovan igrač, klub se ispričao vatrogascu i izdao upozorenje

screenshot

HNK Hajduk duboko suosjeća s vatrogascem koji je teško ozlijeđen tijekom današnje utakmice HNK Hajduk – GNK Dinamo. Iskreno žalimo zbog ovog ružnog događaja, a ozlijeđenom vatrogascu želimo brz i uspješan oporavak.

Istovremeno, oštro osuđujemo uporabu topovskih udara na stadionu, njima nije mjesto u sportskim arenama te još jednom apeliramo na gledatelje da se ubuduće suzdrže od uporabe istih”, tako je glasila isprika Hajduka, a ujedno i upozorenje navijačima. Međutim, ta im isprika neće puno pomoći jer ih nedvojbeno čeka teška, ako ne i najgora kazna do sada.

Naime, na derbiju odigranom u sklopu 9. kola Prve HNL u subotu na Poljudu, navijači su napravili totalni kraval. Nekoliko su puta prekidali utakmicu, bacali su baklju i ostalu pirotehniku na teren, a u 66. minuti utakmice vatrogasac je zbog topovskog udara bačenog s tribine ostao bez prsta.

Nije to bio jedini incident. Pred kraj utakmice netko je s tribine kamenom u glavu pogodio napadača Hajduka Adama Gyurcsu. Igrač na sreću nije teže ozlijeđen, ali je srećom Stojanović odnio kamen sucu Bebeku pa će ovaj incident sigurno ući u zapisnik.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI