MODRIĆ OTKRIO DO KADA OSTAJE U REALU! Messiju i Ronaldu očitao lekciju o Zlatnoj lopti

screenshot

Najbolji nogometaš svijeta u 2018. godini, hrvatski reprezentativac i kapetan Vatrenih, Luka Modrić progovorio je za Sportske novosti o Zlatnoj lopti, nagađanju da odlazi iz kluba, ali i svim ružnim komentarima koje je morao trpjeti jer je prekinuo Ronaldovu i Messijevu desetgodišnju vladavinu.

Luka se prvo osvrnuo na Messijevo i Ronaldovo ponašanje, odnosno izbjegavanje dodjela, što su mnogi u svijetu protumačili kao nesportsko ponašanje.

Ne mogu ja govoriti zašto netko nije došao na neku podjelu priznanja, to je njihov izbor. Da je logično, nije. Ispada kao da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo onda kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama igračima, ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima. No ponavljam, svatko se ponaša onako kako on misli da treba”, rekao je Luka, a onda i održao lekciju o Zlatnoj lopti i njezinom značaju i to bez da je pritom omalovažio Messija i Ronalda:

Gledajte, stvari su, po meni, vrlo jednostavne; Cristiano Ronaldo i Messi dva su fenomena koja su igrački dominantna desetak godina. Iznad svih po kvalitetama. Ali ovdje govorimo o sezonskom učinku i valjda nešto znači to što su isti rezultati glasanja kod izbornika, trenera, igrača, legendi nogometa, novinara i navijača. Ili su oni svi istovremeno u zabludi? Ako ćemo glasati o kvaliteti igrača, onda jedino preostaje da odmah podjele sve trofeje za Messija i Ronalda dok god budu aktivno igrali te da se ukinu bilo kakvi izbori”, rekao je oštro Maestro za Sportske novosti. 

Naposljetku je Luka progovorio i o Real Madridu, točnije nagađanjima o njegovom odlasku:



Ono što je zasad sigurno, to je da ću članom Reala biti do kraja ugovora”, rekao je kratko i jasno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI