MODRIĆ ĆE SKUPO KOŠTATI INTER, ČAK I AKO GA NE KUPE! Real im se osvećuje radikalnim potezom

screenshot

Bili su u prijateljskim odnosima, a onda je Španjolcima prekipjelo...

Saga Modrić, čini se, razvući će se do samog kraja prijelaznog roka jer je došlo do novog preokreta u priči. Naime, Inter bi mogao pošteno nagrabusiti, ne samo da Real ne pušta Modrića nego će ih i prijaviti za nekorektan pristup igraču.

Talijanski mediji javljaju kako Modrić i njegovi predstavnici već tjednima lobiraju za njegov prelazak na San Siro i tvrde kako je predsjednik Reala, Florentino Perez obećao Luki da će moći odlučivati o svojoj sudbini ako osvoje treću Ligu prvaka zaredom.

To se i dogodilo, a onda je Real napustio Cristiano Ronaldo i otišao u Juve, a Perez je raskinuo dogovor koji je imao s Modrićem i stopira njegov transfer.

Podsjećamo, još prošlog petka, Maestro je rekao da ostaje u Realu, a navodno se u četvrtak našao s Perezom u četiri oka kako bi dogovorili promjene u vezi te odluke. Sastanak je prošao katastrofalno za Inter.

Cadene Sar tvrdi da će Real Madrid prijaviti Inter Međunarodnoj nogometnoj organizaciji FIFA-i za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom. Talijani na ovako nešto nisu ni pomišljali kada su piokušali oteti Hrvata, a on će ih sada skupo koštati iako njihov dres neće obući.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI